Carla Raadsveld (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carla Raadsveld
Carla Raadsveld (1950)

Carla Raadsveld (1950)

Kunstenaar

Carla RAADSVELD (Rotterdam 1950)

Schilder, graficus.

Opleiding:

Raadsveld volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en ging vervolgens van 1972 tot 1974 naar de Michaelis School of Fine Art in Kaapstad.

Woont en werkt in South West Cork, Ierland.

Al tijdens haar opleiding ontving Carla Raadsveld verschillende studiebeurzen, die haar in staat stelden om naar Italië en Zuid-Afrika te reizen en daar zich te laten onderwijzen. Ook daarna bleef Raadsveld gefocust op het buitenland; sinds 2001 woont de kunstenares in Ierland, alhoewel ze nog regelmatig in Nederland en België te vinden is. In de schilderingen van Raadsveld zijn verschillende onderwerpen te ontdekken. Sommige werken hebben een Afrikaans thema, maar Raadsveld schildert ook vaak dames, en in de series genaamd ‘feel good’ en ‘tickled pink’ is een centrale plek weggelegd voor de ‘silly cat’ en kippen. Raadsveld prepareert haar werk altijd met een zwarte laag, waardoor haar werk een speciale structuur krijgt.

Exposities en prijzen:

Het werk van Raadsveld is geexposeer in onder meer Duitsland, Amerikan, Engeland, Belgie

Aangeboden items
2
Verkochte items
312
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carla Raadsveld - zeefdruk: paard - 1983 kopen? Bied vanaf 49!
Carla Raadsveld (1950) Nederlands zeefdruk: paard - 1983
TechniekZeefdruk
Afmetingen70.5 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Carla Raadsveld - Sprinkhaan zeefdruk kopen? Bied vanaf 40!
Carla Raadsveld (1950) Nederlands Sprinkhaan zeefdruk
TechniekZeefdruk
Afmetingen41 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carla Raadsveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carla Raadsveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carla Raadsveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carla Raadsveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carla Raadsveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carla Raadsveld!

Volg het aanbod kunst van Carla Raadsveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carla Raadsveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carla Raadsveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carla Raadsveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carla Raadsveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carla Raadsveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carla Raadsveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carla Raadsveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carla Raadsveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carla Raadsveld?

Kunst kopen van Carla Raadsveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carla Raadsveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carla Raadsveld. Om meer kans te maken om de Carla Raadsveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carla Raadsveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.