Carolein Smit (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carolein Smit
Carolein Smit (1960)

Carolein Smit (1960)

Kunstenaar

Carolein SMIT (Amersfoort 1960) Woont en werkt in Breda.

Opleiding Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost, Breda (1979-1984).

Prijzen Prix de Rome Tekenen, eervolle vermelding (1993) Werkperiode Europees Keramisch Werkcentrum, Den Bosch (1995) Keranova-prijs voor autonome keramiek (1999).

Haar werk is te vinden in vele collecties en te zien geweest op vele tentoonstellingen.

Eind jaren negentig baarde zij opzien met haar speelse keramische beelden op de toenmalige editie van de KunstRAI. Haar wandvullende installatie met kleine baby’s en gaatjesbeesten bracht het grote publiek in vervoering. Later volgden speelse prikkelpistolen, liggende hertjes met samengebonden poten en manshoge engelen met scheefgezakte kronen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carolein Smit - kind, jongetje met bal kopen? Bied vanaf 175!
Carolein Smit (1960) Nederlands kind, jongetje met bal
TechniekBrons
Afmetingen16 x 7 x 4 cm (h x b x d)
Gewicht924 g
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carolein Smit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carolein Smit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carolein Smit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carolein Smit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carolein Smit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carolein Smit!

Volg het aanbod kunst van Carolein Smit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carolein Smit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carolein Smit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carolein Smit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carolein Smit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carolein Smit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carolein Smit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carolein Smit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carolein Smit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carolein Smit?

Kunst kopen van Carolein Smit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carolein Smit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carolein Smit. Om meer kans te maken om de Carolein Smit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carolein Smit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.