Christiaan Paul Damste (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christiaan Paul Damste
Christiaan Paul Damste (1944)

Christiaan Paul Damste (1944)

Kunstenaar

Christiaan Paul DAMSTUÉ (Arnhem 1944)

Damsté studeerde van 1962 tot 1970 achtereenvolgens aan de Academie voor Beeldende Kunsten van Arnhem, de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten van 's-Hertogenbosch en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Gent. Hij doceerde van 1972 tot 2005 aan de kunstacademies van Den Haag, Arnhem en Amersfoort. Hij was in 1987 en 1989 gastdocent aan de Staatliche Kunstakademie in Düsseldorf. Hij leeft en werkt in Arnhem.

Kennis maken met het werk van Damsté is overdonderd worden. Met ontelbare etsen, litho’s en zeefdrukken, vele sculpturen en objecten, met talloze tekeningen, aquarellen en schilderijen kent zijn oeuvre vele verschijnings- vormen.

Kenmerkend in al zijn werk is de vaak strenge rangschikking van beeldelementen en het gebruik van uiteenlopende materialen. Ordening en ritmiek. Ritmiek ontstaat door afwisseling van gedefinieerde volumes en de contouren zorgen voor een ruimtelijke tekening.

Damsté woont en werkt in Arnhem. Zijn werk is opgenomen in diverse collecties waaronder: Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent, het Frans Masereel Centrum in Kasterlee en Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Verder heeft hij docent- schappen gegeven aan o.a. De Vrije Academie, Den Haag, Staatliche Kunst- akademie, Dusseldorf en Academie voor Beeldende Kunsten Arnhem.

Aangeboden items
6
Verkochte items
152
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Christiaan Paul Damste - Moyland kopen? Bied vanaf 50!
Christiaan Paul Damste (1944) Nederlands Moyland
TechniekLitho
Afmetingen42 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Christiaan Paul Damste - abstrakte Landschaft kopen? Bied vanaf 150!
Christiaan Paul Damste (1944) abstrakte Landschaft
TechniekGouache
Afmetingen20 x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Christiaan Paul Damste - abstrakte Landschaft kopen? Bied vanaf 150!
Christiaan Paul Damste (1944) abstrakte Landschaft
TechniekGouache
Afmetingen20 x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Christiaan Paul Damste - # ZEEFDRUK, Zonder titel # ca. 1983, gesigneerd, mint kopen? Bied vanaf 34!
Christiaan Paul Damste (1944) # ZEEFDRUK, Zonder titel # ca. 1983, gesigneerd, mint
TechniekZeefdruk
Afmetingen21 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 34
Bied mee Bied mee
Christiaan Paul Damste - Handgesigneerde zeefdruk: Landschap (ontwerp voor wandbord) kopen? Bied vanaf 19!
Christiaan Paul Damste (1944) Nederlands Handgesigneerde zeefdruk: Landschap (ontwerp voor wandbord)
TechniekZeefdruk
Afmetingen64 x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 19
Bied mee Bied mee
Christiaan Paul Damste - Handgesigneerde zeefdruk: Abstracte Compositie kopen? Bied vanaf 19!
Christiaan Paul Damste (1944) Nederlands Handgesigneerde zeefdruk: Abstracte Compositie
TechniekZeefdruk
Afmetingen64 x 45.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 19
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Christiaan Paul Damste

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christiaan Paul Damste? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christiaan Paul Damste. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christiaan Paul Damste en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christiaan Paul Damste te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christiaan Paul Damste!

Volg het aanbod kunst van Christiaan Paul Damste te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christiaan Paul Damste te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christiaan Paul Damste instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christiaan Paul Damste kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christiaan Paul Damste!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christiaan Paul Damste kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christiaan Paul Damste en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christiaan Paul Damste via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christiaan Paul Damste of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christiaan Paul Damste?

Kunst kopen van Christiaan Paul Damste begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christiaan Paul Damste, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christiaan Paul Damste. Om meer kans te maken om de Christiaan Paul Damste te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christiaan Paul Damste! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.