Cornelis de Bruin (1870-1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelis de Bruin
Cornelis de Bruin (1870-1940)

Cornelis de Bruin (1870-1940)

Kunstenaar

Cornelis de BRUIN (Utrecht 1870 - Amsterdam 1940)

De kunstschilder Cornelis de Bruin woonde en werkte voornamelijk in Amsterdam en tot ca. 1923 in Baarn. Hij was leerling aan de Rijksacademie in Amsterdam en schilderde en tekende voornamelijk landschappen (veelal het Gooi), soms met figuren in de trant van de Haagse School. Hij werd geprezen om zijn bijzonder gebruik van vele grijstinten.Verder werkte hij als plateelschilder bij "De Distel" in Amsterdam en de "Dordtsche Kunstpotterij" te Dordrecht. Cornelis de Bruin overleed op 27 augustus 1940 in Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cornelis de Bruin - Jaagpad langs de Vecht kopen? Bied vanaf 200!
Cornelis de Bruin (1870-1940) Nederlands Jaagpad langs de Vecht
TechniekOlieverf
Afmetingen66 x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Cornelis de Bruin - Niederländisches Ölgemälde, groß, signiert J.Maris/ Corn.de Bruin kopen? Bied vanaf 200!
Cornelis de Bruin (1870-1940) Nederlands Niederländisches Ölgemälde, groß, signiert J.Maris/ Corn.de Bruin
TechniekOlieverf
Afmetingen66 x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cornelis de Bruin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelis de Bruin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelis de Bruin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelis de Bruin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelis de Bruin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelis de Bruin!

Volg het aanbod kunst van Cornelis de Bruin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelis de Bruin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelis de Bruin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelis de Bruin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelis de Bruin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelis de Bruin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelis de Bruin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelis de Bruin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelis de Bruin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelis de Bruin?

Kunst kopen van Cornelis de Bruin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelis de Bruin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelis de Bruin. Om meer kans te maken om de Cornelis de Bruin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelis de Bruin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.