Cornelis de Bruin (1870-1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelis de Bruin
Cornelis de Bruin (1870-1940)

Cornelis de Bruin (1870-1940)

Kunstenaar

Cornelis de BRUIN (Utrecht 1870 - Amsterdam 1940)

De kunstschilder Cornelis de Bruin woonde en werkte voornamelijk in Amsterdam en tot ca. 1923 in Baarn. Hij was leerling aan de Rijksacademie in Amsterdam en schilderde en tekende voornamelijk landschappen (veelal het Gooi), soms met figuren in de trant van de Haagse School. Hij werd geprezen om zijn bijzonder gebruik van vele grijstinten.Verder werkte hij als plateelschilder bij "De Distel" in Amsterdam en de "Dordtsche Kunstpotterij" te Dordrecht. Cornelis de Bruin overleed op 27 augustus 1940 in Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
20
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cornelis de Bruin (1870-1940) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 20 items van Cornelis de Bruin (1870-1940) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 21 mensen die Cornelis de Bruin (1870-1940) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Cornelis de Bruin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelis de Bruin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelis de Bruin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelis de Bruin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelis de Bruin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelis de Bruin!

Volg het aanbod kunst van Cornelis de Bruin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelis de Bruin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelis de Bruin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelis de Bruin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelis de Bruin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelis de Bruin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelis de Bruin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelis de Bruin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelis de Bruin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelis de Bruin?

Kunst kopen van Cornelis de Bruin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelis de Bruin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelis de Bruin. Om meer kans te maken om de Cornelis de Bruin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelis de Bruin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.