• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Corstiaan de Vries (1936-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Corstiaan de Vries

Corstiaan de Vries (1936-2008)

Kunstenaar

Corstiaan de VRIES (1936-2008)

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Corstiaan de Vries (1936-2008) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Corstiaan de Vries (1936-2008) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 14 mensen die Corstiaan de Vries (1936-2008) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Corstiaan de Vries

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Corstiaan de Vries? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Corstiaan de Vries. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Corstiaan de Vries en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Corstiaan de Vries te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Corstiaan de Vries!

Volg het aanbod kunst van Corstiaan de Vries te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Corstiaan de Vries te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Corstiaan de Vries instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Corstiaan de Vries kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Corstiaan de Vries!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Corstiaan de Vries kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Corstiaan de Vries en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Corstiaan de Vries via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Corstiaan de Vries of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Corstiaan de Vries?

Kunst kopen van Corstiaan de Vries begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Corstiaan de Vries, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Corstiaan de Vries. Om meer kans te maken om de Corstiaan de Vries te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Corstiaan de Vries! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.