Denny Jacobs (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Denny Jacobs
Denny Jacobs (1945)

Denny Jacobs (1945)

Kunstenaar

Denny JACOBS (Ubbergen 1945)

Bezocht de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem en de Amsterdamse Gerrit Rietveld Acadenie. Woont en werkt in Arnhem

Stroming: Naïef realisme

Aangeboden items
3
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Denny Jacobs - Dagelijks leven bij de snackbar kopen? Bied vanaf 120!
Denny Jacobs (1945) Nederlands Dagelijks leven bij de snackbar
TechniekAcryl
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Denny Jacobs - Vissersgezin kopen? Bied vanaf 125!
Denny Jacobs (1945) Nederlands Vissersgezin
TechniekOlieverf
Afmetingen53 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Denny Jacobs - Denny Jacobs.Spelende kinderen. Naief realisme. kopen? Bied vanaf 295!
Denny Jacobs (1945) Denny Jacobs.Spelende kinderen. Naief realisme.
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee
Denny Jacobs - Naakte tweeling kopen? Bied vanaf 135!
Denny Jacobs (1945) Nederlands Naakte tweeling
TechniekAcryl
Afmetingen90 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Denny Jacobs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Denny Jacobs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Denny Jacobs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Denny Jacobs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Denny Jacobs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Denny Jacobs!

Volg het aanbod kunst van Denny Jacobs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Denny Jacobs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Denny Jacobs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Denny Jacobs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Denny Jacobs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Denny Jacobs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Denny Jacobs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Denny Jacobs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Denny Jacobs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Denny Jacobs?

Kunst kopen van Denny Jacobs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Denny Jacobs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Denny Jacobs. Om meer kans te maken om de Denny Jacobs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Denny Jacobs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.