Dick Osinga (1913-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dick Osinga
Dick Osinga (1913-1997)

Dick Osinga (1913-1997)

Dick OSINGA (1913-1997)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dick Osinga - Portret dame kopen? Bied vanaf 50!
Dick Osinga (1913-1997) Nederlands Portret dame
TechniekPotlood
Afmetingen38.5 x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dick Osinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick Osinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick Osinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick Osinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick Osinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick Osinga!

Volg het aanbod kunst van Dick Osinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick Osinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick Osinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick Osinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick Osinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick Osinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick Osinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick Osinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick Osinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick Osinga?

Kunst kopen van Dick Osinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick Osinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick Osinga. Om meer kans te maken om de Dick Osinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick Osinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.