• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Dominik Smolik (1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dominik Smolik

Dominik Smolik (1982)

Kunstenaar

Dominik SMOLIK (Polen, 1982)

Dominik Smolik studeerde aan de faculteit van schilderkunst in Krakow tussen 2002 - 2007.

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
PoolsPools  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dominik Smolik (1982) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Dominik Smolik (1982) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Dominik Smolik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dominik Smolik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dominik Smolik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dominik Smolik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dominik Smolik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dominik Smolik!

Volg het aanbod kunst van Dominik Smolik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dominik Smolik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dominik Smolik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dominik Smolik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dominik Smolik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dominik Smolik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dominik Smolik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dominik Smolik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dominik Smolik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dominik Smolik?

Kunst kopen van Dominik Smolik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dominik Smolik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dominik Smolik. Om meer kans te maken om de Dominik Smolik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dominik Smolik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.