Don Byas (1912-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Don Byas
Don Byas (1912-1972)

Don Byas (1912-1972)

Muzikant

Don BYAS (Muskogee 1912 - Amsterdam 1972)


Jazz-tenorsaxofonist.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Don Byas (1912-1972) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Don Byas (1912-1972) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Don Byas

Wilt u graag vinyl kopen van Don Byas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Don Byas. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Don Byas en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Don Byas te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Don Byas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Don Byas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Don Byas instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Don Byas vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Don Byas!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Don Byas kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Don Byas en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Don Byas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Don Byas of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Don Byas? (H2)

Vinyl kopen van Don Byas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Don Byas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Don Byas. Om meer kans te maken om de LP van Don Byas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Don Byas! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.