Donna Corbani (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Donna Corbani
Donna Corbani (1973)

Donna Corbani (1973)

Kunstenaar

Donna CORBANI (Santa Barbara, 1973)

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Donna Corbani - Celestial sea | Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Donna Corbani (1973) Amerikaans Nederlands Celestial sea | Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Donna Corbani

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Donna Corbani? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Donna Corbani. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Donna Corbani en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Donna Corbani te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Donna Corbani!

Volg het aanbod kunst van Donna Corbani te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Donna Corbani te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Donna Corbani instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Donna Corbani kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Donna Corbani!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Donna Corbani kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Donna Corbani en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Donna Corbani via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Donna Corbani of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Donna Corbani?

Kunst kopen van Donna Corbani begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Donna Corbani, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Donna Corbani. Om meer kans te maken om de Donna Corbani te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Donna Corbani! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.