• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Doris Groeneveld (1938-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Doris Groeneveld
Doris Groeneveld (1938-2016)

Doris Groeneveld (1938-2016)

Kunstenaar

Doris Groeneveld (1938 - 2016)

Aangeboden items
2
Verkochte items
128
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (41 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Doris Groeneveld - 1988 - GROTE kleine oplage (40) Zeefdruk "warm object" gesigneerd kopen? Bied vanaf 47!
Doris Groeneveld - 1988 - GROTE kleine oplage (40) Zeefdruk "warm object" gesigneerdGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorartpointamsterdam

Eindtijd 02-10-2022 om 21:45

Jaartal1988
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Doris Groeneveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Doris Groeneveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Doris Groeneveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Doris Groeneveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Doris Groeneveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Doris Groeneveld!

Volg het aanbod kunst van Doris Groeneveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Doris Groeneveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Doris Groeneveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Doris Groeneveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Doris Groeneveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Doris Groeneveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Doris Groeneveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Doris Groeneveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Doris Groeneveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Doris Groeneveld?

Kunst kopen van Doris Groeneveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Doris Groeneveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Doris Groeneveld. Om meer kans te maken om de Doris Groeneveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Doris Groeneveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.