• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Elio Martinelli (1921-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elio Martinelli

Elio Martinelli (1921-2004)

Designer

Elio MARTINELLI (Lucca 1921 - 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Elio Martinelli - Model 660 kopen? Bied vanaf 150!
Elio Martinelli - Model 660

Design

Geplaatst doorMDalen

Eindtijd07-06-2022 om 20:56

Periode1945 t/m 1999
Afmetingen60 cm x 30 cm x 70 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Design kopen van Elio Martinelli

Wilt u graag design kopen van Elio Martinelli? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Elio Martinelli. Betaalbare en exclusieve design van Elio Martinelli en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Elio Martinelli te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Elio Martinelli te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Elio Martinelli te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elio Martinelli instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Elio Martinelli design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Elio Martinelli!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Elio Martinelli kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Elio Martinelli en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Elio Martinelli via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Elio Martinelli of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Elio Martinelli?

Design kopen van Elio Martinelli begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Elio Martinelli, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Elio Martinelli. Om meer kans te maken om het designobject van Elio Martinelli te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Elio Martinelli! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.