Eliza Kopec (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eliza Kopec
Eliza Kopec (1960)

Eliza Kopec (1960)

Kunstenaar

Eliza KOPEC

Graficus.

Eliza Justyna Kopec werd in 1960 geboren te Warschau.

Opleiding:

Kopec volgde van 1982 tot 1988 een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam.

Ze woont en werkt in Den Haag.

Inspiratie voor haar werk vindt Eliza Kopec uit indrukken die zij heeft opgedaan uit het dagelijks leven, of uit verschillende mediabronnen en literatuur. Haar werk gaat dus meer over de leefwereld van ons allen, in plaats van die van haar alleen. Kopec gebruikt een combinatie van diepdruk en hoogdruk: met de ets kan ze een gedetailleerde realistische weergave maken, met een linoleumsnede juist een abstracte decoratieve. Ook maakt ze abstracte gekleurde werken met acrylverf, glas, papier en hout.

Exposities en prijzen:

Het werk van Kopec is meerdere malen geëxposeerd in Nederland en Polen.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
53
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eliza Kopec - Narcis Solo kopen? Bied vanaf 100!
Eliza Kopec (1960) Nederlands Narcis Solo
TechniekEts
Afmetingen52 cm x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstGlasschade
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Eliza Kopec - Le Soleil Du Printemps kopen? Bied vanaf 125!
Eliza Kopec (1960) Nederlands Le Soleil Du Printemps
TechniekEts
Afmetingen78.5 cm x 65.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eliza Kopec

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eliza Kopec? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eliza Kopec. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eliza Kopec en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eliza Kopec te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eliza Kopec!

Volg het aanbod kunst van Eliza Kopec te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eliza Kopec te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eliza Kopec instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eliza Kopec kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eliza Kopec!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eliza Kopec kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eliza Kopec en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eliza Kopec via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eliza Kopec of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eliza Kopec?

Kunst kopen van Eliza Kopec begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eliza Kopec, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eliza Kopec. Om meer kans te maken om de Eliza Kopec te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eliza Kopec! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.