Eppo Doeve (1907-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eppo Doeve
Eppo Doeve (1907-1982)

Eppo Doeve (1907-1982)

Kunstenaar

Eppo DOEVE (1907-1982)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eppo Doeve - 10 gulden biljet kopen? Bied vanaf 100!
Eppo Doeve (1907-1982) Nederlands 10 gulden biljet
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen8.4 x 14.7 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eppo Doeve

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eppo Doeve? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eppo Doeve. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eppo Doeve en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eppo Doeve te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eppo Doeve!

Volg het aanbod kunst van Eppo Doeve te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eppo Doeve te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eppo Doeve instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eppo Doeve kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eppo Doeve!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eppo Doeve kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eppo Doeve en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eppo Doeve via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eppo Doeve of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eppo Doeve?

Kunst kopen van Eppo Doeve begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eppo Doeve, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eppo Doeve. Om meer kans te maken om de Eppo Doeve te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eppo Doeve! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.