Erica Sijnja (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erica Sijnja
Erica Sijnja (1946)

Erica Sijnja (1946)

Kunstenaar

Erica Sijnja werd geboren in 1946 in Cimahi Indonesië. Zij doorliep de Vrije Academie in Den Haag. Rond deze stad is zij hoofdzakelijk werkzaam en staat bekend om haar Vogelvoorstellingen. Zij wordt vermeld in de Jacobs 1993.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erica Sijnja - Ingelijste litho, De Zot kopen? Bied vanaf 20!
Erica Sijnja (1946) Ingelijste litho, De Zot
TechniekLitho
Afmetingen38 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erica Sijnja

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erica Sijnja? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erica Sijnja. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erica Sijnja en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erica Sijnja te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erica Sijnja!

Volg het aanbod kunst van Erica Sijnja te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erica Sijnja te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erica Sijnja instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erica Sijnja kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erica Sijnja!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erica Sijnja kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erica Sijnja en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erica Sijnja via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erica Sijnja of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erica Sijnja?

Kunst kopen van Erica Sijnja begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erica Sijnja, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erica Sijnja. Om meer kans te maken om de Erica Sijnja te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erica Sijnja! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.