Ernst Voss (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ernst Voss
Ernst Voss (1959)

Ernst Voss (1959)

Kunstschilder

Ernst Voss (Johannesburg (Zuid-Afrika) 1961 of 1959, beiden is te vinden als geboortejaar) 

Een van de leden van het kunstenaarscollectief After Nature, dat zich afzette tegen het heersende abstract expressionisme en in de jaren tachtig en negentig furore maakte met een vernieuwende figuratieve schilderstijl.

Ernst Voss schildert met een grenzeloos gemak snel en overtuigend zijn streken op het doek. Het is een kunstenaar die durft te schilderen. Hij heeft bovendien al heel wat jaren schilderen achter zich. Zo hield hij zich in New York bezig met het op straat schilderen. Snelheid was daarbij geboden omdat de stad niet stilstaat voor de schilder. Ernst Voss heeft een indrukwekkende staat van dienst, getuige het niet geringe aantal kunstwerken dat op zijn naam staat. Een van zijn schilderijen is zeker het noemen waard, want in 2005 heeft hij zijn eigen interpretatie van Rembrandt’s Nachtwacht geschilderd en dat op hetzelfde formaat als het origineel.

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ernst Voss (1959) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Ernst Voss (1959) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 13 mensen die Ernst Voss (1959) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ernst Voss

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernst Voss? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernst Voss. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernst Voss en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernst Voss te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernst Voss!

Volg het aanbod kunst van Ernst Voss te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernst Voss te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernst Voss instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernst Voss kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernst Voss!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernst Voss kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernst Voss en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernst Voss via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernst Voss of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernst Voss?

Kunst kopen van Ernst Voss begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernst Voss, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernst Voss. Om meer kans te maken om de Ernst Voss te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernst Voss! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.