Etienne Elias (1936-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Etienne Elias
Etienne Elias (1936-2007)

Etienne Elias (1936-2007)

Kunstenaar

Etienne ELIAS (Oostende 1936 - Oostende 2007)

Kunstschilder

Opleiding: Etienne Elias studeerde aan de Koninklijke Academie in Gent. Hij woonde en werkte in Oostende

Etienne Elias is het pseudoniem van Etienne Michiels, op zijn twintigste sloot hij zich aan bij het Gentse Augustijnen klooster als broeder Elia, vandaar zijn pseudoniem. In deze periode leerde Elias non-figuratief schilderen en na vier jaar vertrok hij weer uit het klooster. De schilderstijl van Etienne Elias is heel expressief en vrij divers. Hoewel hij bleef experimenteren, is zijn expressieve kleurrijke figuratie altijd herkenbaar.

Exposities en prijzen:

Prijs voor de Jonge Belgische Schilderkunst, 1966Retrospectief, PMMK, Oostende, 2005De Deleu-prijs

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Etienne Elias - Zeefdruk: Druppels op een surrealistisch landschap kopen? Bied vanaf 100!
Etienne Elias (1936-2007) Belgisch Zeefdruk: Druppels op een surrealistisch landschap
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Etienne Elias

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Etienne Elias? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Etienne Elias. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Etienne Elias en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Etienne Elias te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Etienne Elias!

Volg het aanbod kunst van Etienne Elias te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Etienne Elias te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Etienne Elias instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Etienne Elias kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Etienne Elias!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Etienne Elias kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Etienne Elias en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Etienne Elias via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Etienne Elias of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Etienne Elias?

Kunst kopen van Etienne Elias begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Etienne Elias, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Etienne Elias. Om meer kans te maken om de Etienne Elias te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Etienne Elias! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.