Ferdinand Luigini (1870-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferdinand Luigini
Ferdinand Luigini (1870-1943)

Ferdinand Luigini (1870-1943)

Kunstenaar

Franse kunstenaar (1870-1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Ferdinand Luigini - Sleepboot kopen? Bied vanaf 55!
Ferdinand Luigini (1870-1943) Italiaans Frans Sleepboot
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen35 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ferdinand Luigini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferdinand Luigini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferdinand Luigini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferdinand Luigini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferdinand Luigini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferdinand Luigini!

Volg het aanbod kunst van Ferdinand Luigini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferdinand Luigini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferdinand Luigini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferdinand Luigini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferdinand Luigini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferdinand Luigini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferdinand Luigini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferdinand Luigini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferdinand Luigini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferdinand Luigini?

Kunst kopen van Ferdinand Luigini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferdinand Luigini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferdinand Luigini. Om meer kans te maken om de Ferdinand Luigini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferdinand Luigini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.