Frank Guitart (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Guitart
Frank Guitart (1936)

Frank Guitart (1936)

Kunstenaar

Frank (Francesc) GUITART (Barcelona 1936)

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frank Guitart (1936) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Frank Guitart (1936) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Frank Guitart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Guitart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Guitart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Guitart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Guitart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Guitart!

Volg het aanbod kunst van Frank Guitart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Guitart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Guitart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Guitart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Guitart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Guitart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Guitart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Guitart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Guitart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Guitart?

Kunst kopen van Frank Guitart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Guitart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Guitart. Om meer kans te maken om de Frank Guitart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Guitart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.