Frank Porcelijn (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Frank Porcelijn
Frank Porcelijn (1947)

Frank Porcelijn (1947)

Frank PORCELIJN (Haarlem 1947)

Aangeboden items
3
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank Porcelijn - Kleure ets, De dichter - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Frank Porcelijn (1947) Nederlands Kleure ets, De dichter - Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen70.5 x 70.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 35
1 bieding
Bied mee Bied mee
Frank Porcelijn - Onbekend kopen? Bied vanaf 70!
Frank Porcelijn (1947) Nederlands Onbekend
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen70 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Frank Porcelijn - Ets: "A good start" - 1993 kopen? Bied vanaf 49!
Frank Porcelijn (1947) Nederlands Ets: "A good start" - 1993
TechniekEts
Afmetingen32 x 42.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank Porcelijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Porcelijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Porcelijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Porcelijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Porcelijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Porcelijn!

Volg het aanbod kunst van Frank Porcelijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Porcelijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Porcelijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Porcelijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Porcelijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Porcelijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Porcelijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Porcelijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Porcelijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Porcelijn?

Kunst kopen van Frank Porcelijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Porcelijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Porcelijn. Om meer kans te maken om de Frank Porcelijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Porcelijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.