• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Frank Zappa (1940-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Zappa
Frank Zappa (1940-1993)

Frank Zappa (1940-1993)

Muzikant

Frank Zappa (Baltimore 1940 - Laurel Canyon 1993)

Componist en musicus, die ook deel uitmaakte van verschillende rockgroepen (zoals The Mothers of Invention). Frank Zappa mengde op geheel eigen wijze rockmuziek met psychedelica, jazz, experimentele muziek en eigentijdse klassieke muziek gecombineerd met een grote dosis zelfspot, humor en performance-art.

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Frank Zappa - Waka / Jawaka - Hot Rats kopen? Bied vanaf 20!
Frank Zappa - Waka / Jawaka - Hot Rats

Vinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 03-09-2022 om 16:03

Jaartal1976
TypeLP

Vinyl kopen van Frank Zappa

Wilt u graag vinyl kopen van Frank Zappa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Frank Zappa. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Frank Zappa en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Frank Zappa te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Frank Zappa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Frank Zappa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Zappa instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Frank Zappa vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Frank Zappa!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Frank Zappa kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Frank Zappa en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Frank Zappa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Frank Zappa of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Frank Zappa? (H2)

Vinyl kopen van Frank Zappa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Frank Zappa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Frank Zappa. Om meer kans te maken om de LP van Frank Zappa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Frank Zappa! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.