Frans de Haas (1934-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans de Haas
Frans de Haas (1934-2007)

Frans de Haas (1934-2007)

Kunstenaar

Frans de Haas (1934)

Aangeboden items
2
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans de Haas - Zeefdruk - 1973 kopen? Bied vanaf 45!
Frans de Haas (1934-2007) Nederlands Zeefdruk - 1973
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Frans de Haas - Zeefdruk - 1980 kopen? Bied vanaf 45!
Frans de Haas (1934-2007) Nederlands Zeefdruk - 1980
TechniekZeefdruk
Afmetingen69.5 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans de Haas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans de Haas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans de Haas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans de Haas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans de Haas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans de Haas!

Volg het aanbod kunst van Frans de Haas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans de Haas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans de Haas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans de Haas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans de Haas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans de Haas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans de Haas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans de Haas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans de Haas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans de Haas?

Kunst kopen van Frans de Haas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans de Haas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans de Haas. Om meer kans te maken om de Frans de Haas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans de Haas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.