Franz Bodner (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franz Bodner
Franz Bodner (1966)

Franz Bodner (1966)

Kunstenaar

Franz BODNER, geboren in 1966 in Klagenfurt (Oostenrijk).
Hij bracht zijn jeugd door in Oostenrijk en volgde een opleiding tot kunst- en siersmid en metaaldesigner. Vanaf ca 1990 is hij actief als kunstschilder en sinds 1995 woont en werkt hij in Nederland (Hoofddorp). Met zijn schilderijen, beelden en grafiek wil Franz Bodner aandacht vragen voor de waardevolle en juist kleine dingen en momenten in het leven. Zijn kenmerkende beeldentaal in felle kleuren, maken Bodners’ ‘eigen’ wereld zichtbaar. Aan deze vrolijke schilderijen en grafiek, bevolkt door ogenschijnlijk naïeve figuren, ligt echter ook een maatschappij kritische noot ten grondslag. Hij noemt zijn kunst een duwtje naar het simpelweg weer stilstaan bij de essentie van het leven. Franz Bodner staat vermeld in het Rijksinstituut voor Kunsthistorische Documentatie (RKD): https://rkd.nl/explore/artists/226037.

Aangeboden items
1
Verkochte items
49
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
filters
Franz Bodner - Gotcha kopen? Bied vanaf 35!
Franz Bodner (1966) Oostenrijks Gotcha
TechniekZeefdruk
Afmetingen82 cm x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Franz Bodner

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franz Bodner? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franz Bodner. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franz Bodner en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franz Bodner te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franz Bodner!

Volg het aanbod kunst van Franz Bodner te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franz Bodner te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franz Bodner instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franz Bodner kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franz Bodner!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franz Bodner kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franz Bodner en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franz Bodner via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franz Bodner of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franz Bodner?

Kunst kopen van Franz Bodner begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franz Bodner, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franz Bodner. Om meer kans te maken om de Franz Bodner te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franz Bodner! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.