Fré Drost (1907-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fré Drost
Fré Drost (1907-1987)

Fré Drost (1907-1987)

Kunstenaar

Fré DROST (Groningen 1907 - Nunspeet 1987)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fré Drost - Scheveningen strand kopen? Bied vanaf 75!
Fré Drost (1907-1987) Nederlands Scheveningen strand
TechniekAquarel
Afmetingen41 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Fré Drost - Italiaans dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 25!
Fré Drost (1907-1987) Nederlands Italiaans dorpsgezicht
TechniekAquarel
Afmetingen33 x 43 cm (h x b)
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fré Drost

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fré Drost? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fré Drost. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fré Drost en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fré Drost te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fré Drost!

Volg het aanbod kunst van Fré Drost te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fré Drost te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fré Drost instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fré Drost kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fré Drost!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fré Drost kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fré Drost en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fré Drost via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fré Drost of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fré Drost?

Kunst kopen van Fré Drost begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fré Drost, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fré Drost. Om meer kans te maken om de Fré Drost te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fré Drost! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.