Gea Karhof (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gea Karhof
Gea Karhof (1945)

Gea Karhof (1945)

Kunstenaar

Gea KARHOF (Wieringen 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
57
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (45 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gea Karhof - Paradiso Perduto kopen? Bied vanaf 70!
Gea Karhof - Paradiso PerdutoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPRP
Eindtijd 29-01-2023 om 21:11
Jaartal1990
TechniekEts
Afmetingen18 cm x 20.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Gea Karhof - Ets en reliëfdruk, Dialogues des civilisations kopen? Bied vanaf 35!
Gea Karhof - Ets en reliëfdruk, Dialogues des civilisationsGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 21:51
Jaartal1990
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen65 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Gea Karhof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gea Karhof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gea Karhof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gea Karhof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gea Karhof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gea Karhof!

Volg het aanbod kunst van Gea Karhof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gea Karhof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gea Karhof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gea Karhof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gea Karhof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gea Karhof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gea Karhof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gea Karhof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gea Karhof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gea Karhof?

Kunst kopen van Gea Karhof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gea Karhof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gea Karhof. Om meer kans te maken om de Gea Karhof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gea Karhof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.