Geert Geerligs (1919-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geert Geerligs
Geert Geerligs (1919-1989)

Geert Geerligs (1919-1989)

Kunstenaar

Geert Geerligs (geboren 1919)In RKD staat deze kunstenaar vermeld als Gerard Docus Geerligs.Schilder, Olieverf en Aquarel.Veel boten en haven gezichten geschilderd.Gestudeerd aan de Rijksakademie voor beeldende kunsten te Amsterdam.Heeft een vlotte kleurrijke stijl.

Aangeboden items
0
Verkochte items
14
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Geert Geerligs (1919-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 14 items van Geert Geerligs (1919-1989) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Geert Geerligs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geert Geerligs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geert Geerligs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geert Geerligs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geert Geerligs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geert Geerligs!

Volg het aanbod kunst van Geert Geerligs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geert Geerligs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geert Geerligs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geert Geerligs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geert Geerligs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geert Geerligs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geert Geerligs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geert Geerligs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geert Geerligs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geert Geerligs?

Kunst kopen van Geert Geerligs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geert Geerligs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geert Geerligs. Om meer kans te maken om de Geert Geerligs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geert Geerligs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.