Geertjan van Oostende (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geertjan van Oostende
Geertjan van Oostende (1941)

Geertjan van Oostende (1941)

Kunstenaar

Geertjan van OOSTENDE

Schilder, graficus, beeldhouwer

Geboren te Utrecht in 1941.

Opleiding:

Geertjan van Oostende volgde zijn opleiding van 1961 tot 1964 aan de Kunstnijverheidsschool in Amsterdam; Ab Sok leerde hem daar de grafische kunsten.

Hij woont en werkt in Nijmegen.

Geertjan van Oostende staat bekend om zijn enorme verzameldrift, die hij al heeft sinds hij begon met zijn kunstopleiding. Aan de voorwerpen in zijn verzameling zitten herinneringen vast; ze geven hem orde en rust. Bovendien geeft het verleden van zijn verzameling hem inspiratie voor de toekomst. De kunst van Van Oostende kenmerkt zich dan ook door een verbinding met het dagelijks bestaan, welke altijd de basis vormt van zijn werk.

Exposities en prijzen:

Het werk van Geertjan van Oostende is tentoongesteld in meerdere Nederlandse galeries en musea, waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam. Het Rijksmuseum heeft een aantal van zijn werken in haar collectie.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
3
Verkochte items
69
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Geertjan van Oostende - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Geertjan van Oostende - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Groot)Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd 11-12-2022 om 21:22

Jaartal1978
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen108.5 cm x 62.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Geertjan van Oostende - Collage, Luna - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Geertjan van Oostende - Collage, Luna - IngelijstTekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd 11-12-2022 om 22:07

Jaartal1983
TechniekCollage
Afmetingen60 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Geertjan van Oostende - Gefixeerde werkelijkheid, litho kopen? Bied vanaf 35!
Geertjan van Oostende - Gefixeerde werkelijkheid, lithoGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorRosser

Eindtijd 02-10-2022 om 19:53

Jaartal1978
TechniekLitho
Afmetingen66 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Geertjan van Oostende

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geertjan van Oostende? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geertjan van Oostende. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geertjan van Oostende en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geertjan van Oostende te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geertjan van Oostende!

Volg het aanbod kunst van Geertjan van Oostende te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geertjan van Oostende te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geertjan van Oostende instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geertjan van Oostende kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geertjan van Oostende!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geertjan van Oostende kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geertjan van Oostende en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geertjan van Oostende via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geertjan van Oostende of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geertjan van Oostende?

Kunst kopen van Geertjan van Oostende begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geertjan van Oostende, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geertjan van Oostende. Om meer kans te maken om de Geertjan van Oostende te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geertjan van Oostende! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.