Geni Peter (1908-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geni Peter
Geni Peter (1908-1969)

Geni Peter (1908-1969)

Kunstenaar

Geni PETER: (Basel, Zwitserland 1908 - Laren 1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geni Peter - grote & zeer vroege inkttekening - 2 mannen / maskers - gesigneerd kopen? Bied vanaf 33!
Geni Peter (1908-1969) Nederlands grote & zeer vroege inkttekening - 2 mannen / maskers - gesigneerd
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 33
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geni Peter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geni Peter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geni Peter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geni Peter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geni Peter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geni Peter!

Volg het aanbod kunst van Geni Peter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geni Peter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geni Peter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geni Peter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geni Peter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geni Peter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geni Peter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geni Peter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geni Peter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geni Peter?

Kunst kopen van Geni Peter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geni Peter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geni Peter. Om meer kans te maken om de Geni Peter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geni Peter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.