George Pletser (1871-1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. George Pletser
George Pletser (1871-1942)

George Pletser (1871-1942)

Kunstenaar

Rotterdam 1871-1942Jurgen George Pletser woonde en werkte voor een groot deel van zijn leven in zijn geboortestad Rotterdam, maar hij verbleef ook enige tijd in Wassenaar en Zeeland. Pletser haalde zijn diploma aan de Academie voor beeldende Kunsten in Rotterdam, waar hij onderleiding stond van A.H.R. Maasdijk en Jan de Jong. Hij tekende en schilderde veel stillevens, landschappen en enkele figuurstukken. Pletser was lid van de kunstenaarsgroep R 33 (Rotterdammers 1933), die in zijn tijd als ?progressief? betiteld werd. Dit lidmaatschap gaf hem de mogelijkheid zijn werk via exposities en tentoonstellingen bekend te maken bij het grote publiek.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
George Pletser - Boerderij Rotterdam kopen? Bied vanaf 40!
George Pletser (1871-1942) Nederlands Boerderij Rotterdam
TechniekOlieverf
Afmetingen55 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van George Pletser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van George Pletser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van George Pletser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van George Pletser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van George Pletser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen George Pletser!

Volg het aanbod kunst van George Pletser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van George Pletser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u George Pletser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe George Pletser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van George Pletser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van George Pletser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van George Pletser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van George Pletser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van George Pletser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van George Pletser?

Kunst kopen van George Pletser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van George Pletser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van George Pletser. Om meer kans te maken om de George Pletser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van George Pletser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.