• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ger Sluijter (1901-1985)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ger Sluijter

Ger Sluijter (1901-1985)

Kunstenaar

Gerardus Hermanus Johannes Sluijter (Gerard Sluyter), Amsterdam 1901-1985, was kunstenaar van grote naam in relatief kleine kring, een bekende figuur in de plaatselijke kunstwereld. Grotendeels autodidact ging hij zijn eigen weg. Hij leefde als de klassieke boh_mien en werkte vanuit een praktische, socialistisch ingestelde, levensvisie die de mens als onderdeel van het grote geheel zag. Het nog bestaande werk getuigt hiervan. Portretten in een soms wat na_ef aandoende verstilde stijl, met alle aandacht voor de ziel van de geportretteerde. Zeegezichten en rotspartijen waaruit de grootsheid van de natuur spreekt, stadsgezichten met een bijna surrealistische beklemming. Zijn werk werd destijds veelvuldig ge_xposeerd en is opgenomen in diverse collecties, vele van zijn in opdracht geschilderde portretten bevinden zich in priv_ bezit

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 

Momenteel worden er helaas geen items van Ger Sluijter (1901-1985) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ger Sluijter (1901-1985) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Ger Sluijter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger Sluijter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger Sluijter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger Sluijter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger Sluijter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger Sluijter!

Volg het aanbod kunst van Ger Sluijter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger Sluijter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger Sluijter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger Sluijter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger Sluijter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger Sluijter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger Sluijter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger Sluijter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger Sluijter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger Sluijter?

Kunst kopen van Ger Sluijter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger Sluijter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger Sluijter. Om meer kans te maken om de Ger Sluijter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger Sluijter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.