Gerard Wiegman (1875-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard Wiegman
Gerard Wiegman (1875-1964)

Gerard Wiegman (1875-1964)

Kunstenaar

Gerard WIEGMAN (Delfshaven 1875 - Schiedam 1964)

Gerard Wiegman woonde en werkte voornamelijk te Rotterdam. Hij was daar een leerling van de Akademie voor Beeldende Kunsten. Wiegman schilderde en tekende haven- en riviergezichten met schepen in de trant van Evert Moll. Ook maakte hij stadsgezichten, voornamelijk van Rotterdam. Gerard Wiegman was lid van de Rotterdamse Kunstenaars Sociëteit.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerard Wiegman (1875-1964) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Gerard Wiegman (1875-1964) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerard Wiegman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Wiegman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Wiegman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Wiegman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Wiegman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Wiegman!

Volg het aanbod kunst van Gerard Wiegman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Wiegman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Wiegman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Wiegman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Wiegman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Wiegman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Wiegman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Wiegman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Wiegman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Wiegman?

Kunst kopen van Gerard Wiegman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Wiegman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Wiegman. Om meer kans te maken om de Gerard Wiegman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Wiegman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.