Gerrit Willem Dijsselhof (1866-1924)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit Willem Dijsselhof
Gerrit Willem Dijsselhof (1866-1924)

Gerrit Willem Dijsselhof (1866-1924)

Kunstenaar

Gerrit Willem DIJSSELHOF (Zwollerkerspel 1866 - Overveen 1924)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gerrit Willem Dijsselhof - Planten en vruchtenstudies - Tekeningen kopen? Bied vanaf 35!
Gerrit Willem Dijsselhof - Planten en vruchtenstudies - TekeningenTekening / Aquarel

Geplaatst doorlenteman

Eindtijd 03-12-2022 om 20:03

Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
Afmetingen16 cm x 12 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Gerrit Willem Dijsselhof

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit Willem Dijsselhof? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit Willem Dijsselhof. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit Willem Dijsselhof en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit Willem Dijsselhof te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit Willem Dijsselhof!

Volg het aanbod kunst van Gerrit Willem Dijsselhof te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit Willem Dijsselhof te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit Willem Dijsselhof instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit Willem Dijsselhof kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit Willem Dijsselhof!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit Willem Dijsselhof kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit Willem Dijsselhof en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit Willem Dijsselhof via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit Willem Dijsselhof of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit Willem Dijsselhof?

Kunst kopen van Gerrit Willem Dijsselhof begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit Willem Dijsselhof, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit Willem Dijsselhof. Om meer kans te maken om de Gerrit Willem Dijsselhof te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit Willem Dijsselhof! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.