Greg Van Staey (1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Greg Van Staey
Greg Van Staey (1994)

Greg Van Staey (1994)

Kunstschilder

Greg van STAEY (Merksem 1994)


Woont en werkt in BE Berchem. 

 Greg van Staey, in 2017 nog masterstudent Schilderkunst aan de Antwerpse Academie, heeft tijdens het Masters Salon Painting 2017 de KoMASK Master Salon Award gewonnen. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Greg Van Staey (1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Greg Van Staey (1994) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Greg Van Staey

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Greg Van Staey? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Greg Van Staey. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Greg Van Staey en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Greg Van Staey te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Greg Van Staey!

Volg het aanbod kunst van Greg Van Staey te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Greg Van Staey te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Greg Van Staey instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Greg Van Staey kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Greg Van Staey!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Greg Van Staey kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Greg Van Staey en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Greg Van Staey via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Greg Van Staey of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Greg Van Staey?

Kunst kopen van Greg Van Staey begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Greg Van Staey, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Greg Van Staey. Om meer kans te maken om de Greg Van Staey te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Greg Van Staey! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.