Han van Hagen (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Han van Hagen
Han van Hagen (1944)

Han van Hagen (1944)

Johannes Leonardus Antonius (Han) van HAGEN (Voorburg, 1944)

Aangeboden items
2
Verkochte items
66
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Han van Hagen - Het Wildrijk St. Maartenszee kopen? Bied vanaf 25!
Han van Hagen (1944) Nederlands Het Wildrijk St. Maartenszee
TechniekLitho
Afmetingen21 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Han van Hagen - het Hargergat bij Groet kopen? Bied vanaf 25!
Han van Hagen (1944) Nederlands het Hargergat bij Groet
TechniekLitho
Afmetingen21 x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han van Hagen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han van Hagen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han van Hagen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han van Hagen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han van Hagen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han van Hagen!

Volg het aanbod kunst van Han van Hagen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han van Hagen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han van Hagen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han van Hagen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han van Hagen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han van Hagen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han van Hagen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han van Hagen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han van Hagen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han van Hagen?

Kunst kopen van Han van Hagen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han van Hagen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han van Hagen. Om meer kans te maken om de Han van Hagen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han van Hagen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.