Han Wezelaar (1901-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Wezelaar
Han Wezelaar (1901-1984)

Han Wezelaar (1901-1984)

Beeldhouwer

Han WEZELAAR (Haarlem 1901 - Amsterdam 1984)

Opleiding

Rijksschool voor Kunstnijverheid (Amsterdam).

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Han Wezelaar (1901-1984) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Han Wezelaar (1901-1984) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Han Wezelaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Wezelaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Wezelaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Wezelaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Wezelaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Wezelaar!

Volg het aanbod kunst van Han Wezelaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Wezelaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Wezelaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Wezelaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Wezelaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Wezelaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Wezelaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Wezelaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Wezelaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Wezelaar?

Kunst kopen van Han Wezelaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Wezelaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Wezelaar. Om meer kans te maken om de Han Wezelaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Wezelaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.