Hannie Mein (1933-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hannie Mein
Hannie Mein (1933-2003)

Hannie Mein (1933-2003)

Designer

De in 1933 geboren Hannie Mein was werkzaam als keramist. Ze studeerde aan de mulo en volgde een avondopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie. Mein is vooral bekend om haar gebruiksaardewerk en unica in een naïeve, gestileerde stijl. In 1988 was Mein betrokken bij de oprichting van de Stichting Keramisten Noord Nederland (SKN). Sinds 2005 bestaat de Hannie Mein Kunstprijs voor kunstenaars uit Oost- en Weststellingwerf.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hannie Mein (1933-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hannie Mein (1933-2003) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Hannie Mein

Wilt u graag design kopen van Hannie Mein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Hannie Mein. Betaalbare en exclusieve design van Hannie Mein en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Hannie Mein te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Hannie Mein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Hannie Mein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hannie Mein instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Hannie Mein design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Hannie Mein!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Hannie Mein kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Hannie Mein en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Hannie Mein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Hannie Mein of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Hannie Mein?

Design kopen van Hannie Mein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Hannie Mein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Hannie Mein. Om meer kans te maken om het designobject van Hannie Mein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Hannie Mein! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.