Hans Coumans (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Coumans
Hans Coumans (1945)

Hans Coumans (1945)

Kunstenaar

Hans COUMANS (Heerlen 1945)

Graficus.

Abstract werk.

Aangeboden items
3
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
filters
Hans Coumans - prent 190 kopen? Bied vanaf 45!
Hans Coumans (1945) prent 190
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Hans Coumans - Landschap, zeefdruk kopen? Bied vanaf 40!
Hans Coumans (1945) Nederlands Landschap, zeefdruk
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Hans Coumans - Litho: Landschap - 1971 kopen? Bied vanaf 25!
Hans Coumans (1945) Nederlands Litho: Landschap - 1971
TechniekLitho
Afmetingen50.5 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Coumans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Coumans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Coumans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Coumans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Coumans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Coumans!

Volg het aanbod kunst van Hans Coumans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Coumans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Coumans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Coumans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Coumans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Coumans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Coumans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Coumans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Coumans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Coumans?

Kunst kopen van Hans Coumans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Coumans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Coumans. Om meer kans te maken om de Hans Coumans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Coumans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.