Hans Kuyt (1944-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hans Kuyt
Hans Kuyt (1944-1971)

Hans Kuyt (1944-1971)

Hans KUYT (Zaandam 1944- Zaandam 1971)

Graficus en tekenaar met een atelier aan het Westzijderveld in Zaandam. Hij studeerde cum laude af aan de Gerrit Rietveld academie afdeling vrije grafiek en kreeg les van Gerrit de Jong (1905-1978).

Hans Kuyt ontwikkelde een eigen (gedetaillerde) surrealistische stijl waarin vervormingen van de zichtbare werkelijkheid kenmerkend waren.

Zo vriendelijk als hij was naar anderen, zo onzeker en kritisch was hij tegenover zichzelf. Dit leidde tot een grote inzichzelfgekeerdheid. Over zijn werk sprak hij weinig en moeilijk, in het bijzonder over de achtergronden ervan. Hij was bang voor kritiek van anderen op zijn manier van uitbeelden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Kuyt (1944-1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 23 items van Hans Kuyt (1944-1971) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 12 mensen die Hans Kuyt (1944-1971) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hans Kuyt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Kuyt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Kuyt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Kuyt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Kuyt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Kuyt!

Volg het aanbod kunst van Hans Kuyt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Kuyt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Kuyt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Kuyt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Kuyt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Kuyt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Kuyt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Kuyt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Kuyt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Kuyt?

Kunst kopen van Hans Kuyt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Kuyt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Kuyt. Om meer kans te maken om de Hans Kuyt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Kuyt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.