• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Harmen van der Tuin (1958)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Harmen van der Tuin

Harmen van der Tuin (1958)

Kunstenaar

Harmen VAN DER TUIN (Papendrecht, 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Harmen van der Tuin - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Harmen van der Tuin - Gemengde techniek op doek, Zonder titel (Zeer groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties

Eindtijd11-07-2022 om 19:52

Jaartal2006
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen180 cm x 200 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Harmen van der Tuin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harmen van der Tuin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harmen van der Tuin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harmen van der Tuin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harmen van der Tuin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harmen van der Tuin!

Volg het aanbod kunst van Harmen van der Tuin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harmen van der Tuin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harmen van der Tuin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harmen van der Tuin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harmen van der Tuin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harmen van der Tuin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harmen van der Tuin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harmen van der Tuin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harmen van der Tuin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harmen van der Tuin?

Kunst kopen van Harmen van der Tuin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harmen van der Tuin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harmen van der Tuin. Om meer kans te maken om de Harmen van der Tuin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harmen van der Tuin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.