Harrie Antheunis (1905-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harrie Antheunis
Harrie Antheunis (1905-1975)

Harrie Antheunis (1905-1975)

Kunstenaar

Harry ANTHEUNIS (Gouda 1905 - Renkum 1975)

Aangeboden items
3
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harrie Antheunis - bloemen in vaas kopen? Bied vanaf 150!
Harrie Antheunis (1905-1975) Nederlands bloemen in vaas
TechniekOlieverf
Afmetingen110 x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harrie Antheunis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harrie Antheunis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harrie Antheunis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harrie Antheunis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harrie Antheunis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harrie Antheunis!

Volg het aanbod kunst van Harrie Antheunis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harrie Antheunis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harrie Antheunis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harrie Antheunis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harrie Antheunis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harrie Antheunis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harrie Antheunis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harrie Antheunis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harrie Antheunis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harrie Antheunis?

Kunst kopen van Harrie Antheunis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harrie Antheunis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harrie Antheunis. Om meer kans te maken om de Harrie Antheunis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harrie Antheunis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.