Harry Koolen (1910-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry Koolen
Harry Koolen (1910-1990)

Harry Koolen (1910-1990)

Kunstenaar

Harry KOOLEN (Heythuisen 1910 - Maastricht 1990)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harry Koolen - Stadspoort kopen? Bied vanaf 60!
Harry Koolen (1910-1990) Nederlands Stadspoort
TechniekOlieverf
Afmetingen73 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harry Koolen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry Koolen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry Koolen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry Koolen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry Koolen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry Koolen!

Volg het aanbod kunst van Harry Koolen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry Koolen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry Koolen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry Koolen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry Koolen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry Koolen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry Koolen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry Koolen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry Koolen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry Koolen?

Kunst kopen van Harry Koolen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry Koolen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry Koolen. Om meer kans te maken om de Harry Koolen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry Koolen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.