Helena van der Kraan (1940-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helena van der Kraan
Helena van der Kraan (1940-2020)

Helena van der Kraan (1940-2020)

Kunstenaar

Helena van der KRAAN (Praag 1940 - Rotterdam 2020)

Aangeboden items
1
Verkochte items
100
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Helena van der Kraan - VISTA kopen? Bied vanaf 1!
Helena van der Kraan - VISTAPrenten & Uitgaves
Geplaatst doorRenee
Eindtijd 12-02-2023 om 11:52
Periode1945 t/m 1999
TechniekVaria
Afmetingen43 cm x 65 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Helena van der Kraan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helena van der Kraan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helena van der Kraan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helena van der Kraan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helena van der Kraan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helena van der Kraan!

Volg het aanbod kunst van Helena van der Kraan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helena van der Kraan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helena van der Kraan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helena van der Kraan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helena van der Kraan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helena van der Kraan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helena van der Kraan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helena van der Kraan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helena van der Kraan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helena van der Kraan?

Kunst kopen van Helena van der Kraan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helena van der Kraan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helena van der Kraan. Om meer kans te maken om de Helena van der Kraan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helena van der Kraan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.