• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Hendrik Jan Visser (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hendrik Jan Visser
Hendrik Jan Visser (1945)

Hendrik Jan Visser (1945)

Kunstenaar

Hendrik Jan VISSER (Rotterdam 1945)

Schilder

Opleiding:

Hendrik Jan Visser genoot zijn opleiding aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam.

Woont en werkt in Amsterdam.

In het werk van Hendrik Jan Visser zien we alledaagse afbeeldingen; mensen, natuur en eten zijn onderwerpen die vaker terugkomen. Zijn werk straalt positiviteit uit en doet verlangen onderdeel te worden van de afgebeelde situatie. In Vissers werk is er niet altijd een reële afbeelding van het perspectief en decor; de kunstenaar zet deze zaken soms naar zijn eigen hand, waardoor zijn werken des te meer aandacht vragen. Hendrik Jan Vissers werk is te zien als een lofzang op het leven, te vergelijken met de benadering die films kunnen hebben: het is een vertelling waar je graag in mee gaat.

Aangeboden items
0
Verkochte items
73
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hendrik Jan Visser (1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 73 items van Hendrik Jan Visser (1945) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 29 mensen die Hendrik Jan Visser (1945) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Hendrik Jan Visser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Jan Visser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Jan Visser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Jan Visser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Jan Visser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Jan Visser!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Jan Visser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Jan Visser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Jan Visser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Jan Visser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Jan Visser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Jan Visser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Jan Visser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Jan Visser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Jan Visser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Jan Visser?

Kunst kopen van Hendrik Jan Visser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Jan Visser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Jan Visser. Om meer kans te maken om de Hendrik Jan Visser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Jan Visser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.