Herman Geerdink (1951-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Geerdink
Herman Geerdink (1951-2005)

Herman Geerdink (1951-2005)

Kunstschilder, Tekenaar, Graficus, Collagist

Herman Geerdink (Emmeloord 1951 - Haarlem 2005)

Aangeboden items
2
Verkochte items
86
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Geerdink - Zwanen kopen? Bied vanaf 50!
Herman Geerdink (1951-2005) Nederlands Zwanen
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Herman Geerdink - Elvis kopen? Bied vanaf 30!
Herman Geerdink (1951-2005) Nederlands Elvis
TechniekLitho
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Geerdink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Geerdink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Geerdink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Geerdink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Geerdink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Geerdink!

Volg het aanbod kunst van Herman Geerdink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Geerdink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Geerdink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Geerdink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Geerdink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Geerdink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Geerdink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Geerdink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Geerdink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Geerdink?

Kunst kopen van Herman Geerdink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Geerdink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Geerdink. Om meer kans te maken om de Herman Geerdink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Geerdink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.