Herman Geerdink (1951-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Geerdink
Herman Geerdink (1951-2005)

Herman Geerdink (1951-2005)

Kunstenaar

Herman Geerdink (1951-2005)

Aangeboden items
2
Verkochte items
82
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Herman Geerdink - Zwanen kopen? Bied vanaf 20!
Herman Geerdink - ZwanenGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorAnton63

Eindtijd 19-11-2022 om 22:18

Jaartal2000
TechniekZeefdruk
Afmetingen62 cm x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Herman Geerdink - Zwanen kopen? Bied vanaf 25!
Herman Geerdink - ZwanenGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorBenB2019

Eindtijd 04-12-2022 om 15:54

Jaartal2000
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Herman Geerdink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Geerdink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Geerdink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Geerdink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Geerdink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Geerdink!

Volg het aanbod kunst van Herman Geerdink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Geerdink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Geerdink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Geerdink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Geerdink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Geerdink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Geerdink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Geerdink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Geerdink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Geerdink?

Kunst kopen van Herman Geerdink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Geerdink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Geerdink. Om meer kans te maken om de Herman Geerdink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Geerdink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.