Herman van den Boom (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Herman van den Boom
Herman van den Boom (1950)

Herman van den Boom (1950)

Herman van den BOOM (Essen 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Herman van den Boom - Makao kopen? Bied vanaf 50!
Herman van den Boom (1950) Nederlands Belgisch Makao
Techniek Gouache
Afmetingen 90 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman van den Boom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman van den Boom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman van den Boom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman van den Boom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman van den Boom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman van den Boom!

Volg het aanbod kunst van Herman van den Boom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman van den Boom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman van den Boom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman van den Boom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman van den Boom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman van den Boom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman van den Boom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman van den Boom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman van den Boom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman van den Boom?

Kunst kopen van Herman van den Boom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman van den Boom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman van den Boom. Om meer kans te maken om de Herman van den Boom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman van den Boom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.