Huib Luns (1881-1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Huib Luns
Huib Luns (1881-1942)

Huib Luns (1881-1942)

Kunstenaar

Huib Luns werd geboren in 1881 en overleden in 1942. Hij heeft de academie BK te Amsterda, gedaan en later zelf ook les gegeven in oa Den Bosch. Kreeg de W. van Collenprijs in 1904. Later heft hij geschilderd in Frankrijk, Italie en Spanje.Heeft in 30er jaren expressionistisch gewerkt. Werk in bezit museum Den Bosch

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Huib Luns (1881-1942) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Huib Luns (1881-1942) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 11 mensen die Huib Luns (1881-1942) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Huib Luns

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Huib Luns? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Huib Luns. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Huib Luns en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Huib Luns te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Huib Luns!

Volg het aanbod kunst van Huib Luns te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Huib Luns te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Huib Luns instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Huib Luns kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Huib Luns!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Huib Luns kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Huib Luns en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Huib Luns via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Huib Luns of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Huib Luns?

Kunst kopen van Huib Luns begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Huib Luns, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Huib Luns. Om meer kans te maken om de Huib Luns te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Huib Luns! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.