• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Aftersale
Deutsch
English
Français
Ico Parisi (1916-1996)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ico Parisi

Ico Parisi (1916-1996)

Designer

Ico PARISI (Palermo 1916 - Como 1996)

Architect en ontwerper. In de 40er jaren Parisi met het maken van films en het ontwerpen van meubels.

Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door hun Italiaanse moderne esthetiek Vormde vanaf 1948 een ontwerpteam met zijn vrouw Luisa Aiani. Parisi werk in 1956 lid van de Associazione per il Disegno Industriale.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Italiaans
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Ico Parisi (1916-1996) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ico Parisi (1916-1996) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design kopen van Ico Parisi

Wilt u graag design kopen van Ico Parisi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Ico Parisi. Betaalbare en exclusieve design van Ico Parisi en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Ico Parisi te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Ico Parisi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Ico Parisi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ico Parisi instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Ico Parisi design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Ico Parisi!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Ico Parisi kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Ico Parisi en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Ico Parisi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Ico Parisi of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Ico Parisi?

Design kopen van Ico Parisi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Ico Parisi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Ico Parisi. Om meer kans te maken om het designobject van Ico Parisi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Ico Parisi! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.