Jaap Hartman (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jaap Hartman
Jaap Hartman (1950)

Jaap Hartman (1950)

Jaap Hartman (1950) kreeg zijn opleiding aan de academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam, waar hij les kreeg van o.a. Arie Teeuwissen, beeldhouwen en Gijs Voskuyl, tekenen. In Amsterdam studeerde hij olv professor Paul Gregoire en professor V.P.S. Esser aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten.

Met name Teeuwissen en Voskuyl legden de basis voor de keuze om figuratief te gaan werken.

Later in Amsterdam is het vooral Gregoire die hem bewust maakte van de principe's van de beeldhouwkunst. Na Gregoire werd bij Esser het werken verder uitgebouwd en groeide hij naar meer zelfstandigheid.

Sinds 1978 woont en werkt Jaap Hartman weer in zijn geboorteplaats Woudrichem waar hij vanuit de traditie zijn werk benadert.

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jaap Hartman - Heyster Heftrucks kopen? Bied vanaf 250!
Jaap Hartman (1950) Nederlands Heyster Heftrucks
Techniek Zilver
Afmetingen 7 x 13 x 4 cm (h x b x d)
Gewicht 5000 g
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jaap Hartman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Hartman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Hartman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Hartman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Hartman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Hartman!

Volg het aanbod kunst van Jaap Hartman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Hartman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Hartman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Hartman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Hartman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Hartman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Hartman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Hartman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Hartman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Hartman?

Kunst kopen van Jaap Hartman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Hartman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Hartman. Om meer kans te maken om de Jaap Hartman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Hartman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.