• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jacob Zekveld (1945-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob Zekveld
Jacob Zekveld (1945-2002)

Jacob Zekveld (1945-2002)

Kunstenaar

Jacob ZEKVELD

Beeldhouwer, graficus, schilder, tekenaar, installatiekunstenaar

Geboren te Rotterdam in 1945, Overleden te Rotterdam in 2002

Opleiding: Jacob Zekveld volgde zijn opleiding aan de Vrije Academie in Den Haag.

De onderwerpen waar van Zekveld zich op richtte waren mensen, sprookjestaferelen en dieren. Zijn stijl kenmerk behoort tot de nouvelle figuration. Van Zekveld heeft een aantal prijzen en subsidies toegekend gekregen waaronder een werkbeurs en de Koninklijke Subsidie voor de Vrije Schilderkunst.

Exposities en prijzen:

Koninklijke Subsidie voor de Vrije Schilderkunst, 1967 Koninklijke Subsidie voor de Vrije Schilderkunst, 1968 Europa-prijs voor Schilderkunst van de stad Oostende zilveren medaille, 1971 Werkbeurs Beeldende Kunsten, 1989

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jacob Zekveld (1945-2002) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 29 items van Jacob Zekveld (1945-2002) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 17 mensen die Jacob Zekveld (1945-2002) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Jacob Zekveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob Zekveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob Zekveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob Zekveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob Zekveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob Zekveld!

Volg het aanbod kunst van Jacob Zekveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob Zekveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob Zekveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob Zekveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob Zekveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob Zekveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob Zekveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob Zekveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob Zekveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob Zekveld?

Kunst kopen van Jacob Zekveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob Zekveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob Zekveld. Om meer kans te maken om de Jacob Zekveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob Zekveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.