Jacques Beauverlet (1731-1797)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Beauverlet
Jacques Beauverlet (1731-1797)

Jacques Beauverlet (1731-1797)

Graficus

Jacques BEAUVARLET (Abbeville 1731 - Parijs 1797)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jacques Beauverlet - lot 2 gravures La Chasse et La Pêche kopen? Bied vanaf 65!
Jacques Beauverlet - lot 2 gravures La Chasse et La PêchePrenten voor 1900
Geplaatst doorfreedom
Eindtijd 12-02-2023 om 20:03
Periode< 1800
TechniekGravure
Afmetingen46 cm x 34 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jacques Beauverlet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Beauverlet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Beauverlet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Beauverlet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Beauverlet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Beauverlet!

Volg het aanbod kunst van Jacques Beauverlet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Beauverlet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Beauverlet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Beauverlet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Beauverlet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Beauverlet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Beauverlet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Beauverlet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Beauverlet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Beauverlet?

Kunst kopen van Jacques Beauverlet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Beauverlet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Beauverlet. Om meer kans te maken om de Jacques Beauverlet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Beauverlet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.